Yeah!! =D

Jag klarade min första ritkiga tenta! :D Jag bestod den som det heter på danska! Fick resultaten idag och jag är nöjd! Så sjukt härligt. Så ikväll ska det nog allt festas lite. Eller nja, det blir lite myspys iaf så får vi se om det blir en tur vidare ut i stan sen. I vilket fall som så är jag glad!!

Det var en gång två svenskor och en norrman.

Ja, förhoppningvis kommer jag och M att flytta ihop med E, vår underbara norska vän som tydligen hade tröttnat rejält på sitt boende och mer än gärna vill flytta ihop med oss. Det låter himla mysigt och jag tror det hade funkat superbra. Då får vi tom en liten uppstoppad Mickel räv i vår lägenhet.

Förövrigt mår jag bättre nu och är lite mindre stressad. Har dock oerhört mycket att göra nu med skolan, FADL, söka lägenhet och träffa min norrman så uppdateringen på bloggen blir inte speciellt befintlig. Men jag tänker en massa på er där hemma kan jag lova. Och när jag såg Stuffes bilder som hon hade lagt upp på Facebook från min avskedsfest så fick jag oerhörd lust att komma hem och träffa alla igen. Vill så gärna ha en filmkväll med Ganget igen och bara sitta och mysa och snacka en massa skit. Och då suger det att veta att jag med störst sannolikhet inte kommer kunna komma hem till Malmö förrän efter midsommar för jag kommer ha fullt schema tills dess.

Nu ska jag fortsätta läsa i min 900 sidor tjocka histologibok om celldelning. Tur är det iaf att det är väldigt intressant att läsa om hur en induvid kan utvecklas från en könscell i mamman och en könscell i pappan till en fullt utvecklad individ och hur olika sjukdomar kan uppstå pga fel i celldelning. Så förhoppningsvis kan jag i sommar kunna svara helt på frågan "Hur ett barn blir till" och det känns ändå lite häftigt.

Ha det!

(Och föresten, det är inte som jag är jätteambitiös och sitter uppe och läser helv tolv på kvällen utan det är mer det att jag avr ledig idag och ställde inte väckarklockan och därmed sov till klockan halv två så mitt dygn är lite fel och jag har itne alls fått läst mycket idag. Men jag är utsövd iaf.)

JAG VILL HEM!!

Jag är ledsen, stressad och nere. Vill bara hem till mamma och pappa och alla andra som jag vet tycker om mig oavsett. Till alla jag vet kan lugna mig bara genom att vara runt mig. Jag vill koppla av med gott samvete och känna "Det här klarar jag av!". Jag känenr mig bara helt ur balans idag och det blir bara värre.

Nu ska jag läsa lite och sen ska jag prata med de där hemma. Det behöver jag verkligen. Jag har hemlängtan och det är bara en vecka sedan jag åkte hemifrån. Och jag ska vara här i två månader till innan jag nog kommer kunna komma hem. Det suger!!

Ooops.

Haha, insåg precis att det nog inte är många som förstår rubriken på förra inlägget. Det verkar nog mer som att jag plötsligt har gått och blivit väldigt vulgär i språket än att jag tittade på ett youtube-klipp från Hipp hipp. Och föresten, på tal om skånska så ska jag och M ha myskväll imorgon och skämta och tramsa som tusan. De tkommer bli sjukt kul, vi ska dricka svensk cider och komma på alla möjliga skånska ord. Lääängtar!!

Nu ska jag iväg och lämna min cykel på lagning (de som fick punktering för sådär en månad sedan och som jag än inte har lämnat in på lagning) och köpa mat till att grillas ikväll. För ikväll det blir det stor grillning och utomhuslekar med en massa folk fårn klassen och det ska bli superkul!

Ha det toppen, det ska jag ha! =D

Känner ni er fitta?

Jag är sååå arg just nu. Det kommer bli bråk här i om en halvtimme och jag bara laddar upp till det mer och mer nu. Fy katten vad det kommer bli sura miner och dålig stämning men det har byggts upp till detta länge nu och jag är redo att ta en fight. Men vi har inte mycket att säga egentligen och sen ska vi iväg. Så det kommer nog gå snabbt. Som när man rycker av ett plåster - snabbt men absolut inte smärtfritt. Om de trodde att jag var en mes och inte vågade ta konfrantationer så hade de fel. Det ska de få höra om de tar upp något mer än nödvändigt.

Nu ska de allt få se!!

Dålig uppdatering.

Ja, min uppdatering suger. Eller nä, den är knappast befintlig men det händer en massa här nu. Tyvärr mest skolgrejs och en massa, massa annat som jag måste få fixat så det är inte ens en massa tuffa grejer som händer utan mest bara praktiska saker. Och jag skulle behöva sova mer och jag vill få tid att träffa alla vänner här nu efter lovet. Men det är väl inte utan anledning som detta kallas killer-modulen. Det ska bli såååå skönt med sommarlov sen och bara kunna slappa av lite. Att jobba låter inte helt fel om man bara kan lämna jobbet för dagen och sen bara koppla av resten av dagen med gott samvete.

Just det, jag måste söka jobb också. Satan!!

Nä, nu ska jag sova och försöka få en massa gjort imorgon.

Sov gott och ha lite överseende med den dåliga uppdateringen.

Trött men lycklig.

Det vore en stor lögn att säga att jag inte trivs eller mår bra i ditt sällskap...

And I'm happy!

Ja, jag är helt enkelt väldigt glad nu för tiden och jag har det bra. Jag är väldigt nöjd med hur jag har det och det är hur härligt som helst!!

Fast jag har ett eget liv, så drömmer jag om dig lite till.

Lite snabbare pumpar det allt. Högre puls. Drömmande tankar. Vad tusan sker med mig?

Berlin.

Är i Berlin nu. Igår var det strålande solsken och jag gick i shorts och linne mest hela dagen. Helt underbart. Kändes som rena rama solsemestern med över 20 grader. Närmre 25 grader skulle jag tro. Så nu har jag fått min första solbränna för i år (den är väldigt, väldigt svag men den fanns där igårkväll och i morse iaf). Om en liten stund ska vi sticka iväg på en konsert och äta och mysa lite innan det är dags för den så nu ska jag nog upp och byta om.

Och jag ahr blivit världens datanörd nu för tiden. Men sen brukar jag nog iof också vara det i detta läget. Ah, jag har det toppen här iaf.

Ha det gott!!!

Då kan jag inte säga nej.

Du gör mig glad, vet du det. Minsta lilla grej du säger eller gör gör mig glad. Eller bekymrad över att du kanske tolkade det jag sa på fel sätt. Eller ledsen över att du inte är hos mig. Eller fnittrig, helt enkelt för att det är det du gör med mig. Du får mig ur balans och helt tillbaka på plats igen. Jag som trivdes så bra med hur allt var. Jag som hade hittat min plats. Trodde jag iaf. Men nu har jag blivit helt lost...

Plöfsig som tusan.

Idag känner jag mig helt sjukt plöfsig. Jag känner mig tjock helt enkelt. Eller mullig. Det har jag gjort den senaste tiden och det syns verkligen att jag har gått upp i vikt nu vilke tjag inte alls gillar. Så det måste göras något åt detta. På allvar! Så nu ska jag minsann försöka bli sund och gå ner mina trivselkilon. För att pappa mig själv, och för att jag faktiskt kommer ha åtmindstånde någon som kommer tycka att jag är dålig som inte klarar av det, ska jag minst en gång i veckan skriva hur det går för mig här. Förlåt om det kommer bli fikserat eller om det låter ytligt för det finns stor risk för det i de inlägget. Men jag behöver faktiskt detta för att peppa mig själv och för att må bra. Som läget är nu så är jag inte alls nöjd med vad som har hänt med min kropp sedan jag flyttade så det är för mig själv jag gör det. So here we go!! From idag!

Hem igen.

Ikväll kommer jag föresten hem igen. Ska vara hemma i Malmö över påsken bortsett från några dagar då det blir en lite tripp till Tyskland. Det ska bli så skönt att komma hem och kunna slappna av och träffa alla med gott samvete eftersom det inte är något speciellt jag borde läsa. Jag ska ha lov! Nice! Så: Malmö, here I come!

Min skatt.

Och min morgon var toppen igår. Du fick mig att le resten av dagen genom att vara den du är mot mig även om det bara var för en liten stund. Tack!

Första tentan.

Allt har gått i ett sedan tentan igår så jag har inte hunnit skriva något innan. Men det kändes faktiskt som att tentan gick bra och jag kände mig hyfsat nöjd när jag gick ut därifrån. Så nu hoppas jag bara att jag har fått åtmindstånde godkänt på den. Kommer hem till Malmö på fredag så då skriver jag mer, tror inte jag hinner skriva mer innan dess. Men ville bara uppdatera er lite om att tentan kändes bra och att det är så sjukt skönt att kunna slappa nu med gott samvete för det är inget som jag borde göra utan jag har faktiskt lov nu i 13 dagar. Och det är NICE!!!

(Fast jag saknar dig lite redan nu. Känns hur löjligt som helst med tanke på att vi nyss var kring varandra men det är inte samma sak. Jag saknar dig redan nu och längtar till när vi kan mysa efter påsken igen. Förlåt, jag är löjlig. Eller bara lite betuttad kanske...)

RSS 2.0